Ema ja naine

INTERVJUU SUPERFÄNNIGA: OLEN TÄNU BREDENILE EMANA KASVANUD

Üks asi on eelistada mõnd kaubamärki teisele, hoopis teine aga pühenduda ühele brändile niivõrd jäägitult, et juhid paarikümne tuhande pealist Facebooki gruppi, mille ainsaks jututeemaks Breden Kidsi toodang. Sellist nähtust ei saa osta ühegi raha eest, see peab siirast vaimustusest. Uurisimegi seepärast Bredeniga algusest peale kaasas käinud fenomeni ehk superfännide häälekaimalt eestvedajalt Liisi Nkondelt, mis …

Aeg iseendale, et olla parem ema ja naine

AEG ISEENDALE, ET OLLA EMA JA NAINE

Minu käest küsitakse tihti, et kuidas ma jaksan korraga hallata oma ettevõtet (minu armsa Breden Kidsi “perekond” üha kasvab ja kasvab!), mitmelapselist kodust majapidamist ja seejuures säilitada ka tasakaalu ja tervet mõistust. Et kui mul on kolm last, paljunõudev töö ja abikaasa, siis kuidas tagada aeg iseendale, et olla ema ja naine ning ühendada need …

KUIDAS MINUST SAI HOMMIKUINIMENE?

SIIS KUI MA HOMMIKUINIMENE EI OLNUD… Mäletan väga hästi kahe aasta tagust 1. jaanuari hommikut, kui perega sõprade juures ööbisime. Sammusin trepist alla esimesele korrusele ja kuulsin poolel teel, kuidas sõbranna Mirjam all köögis rõõmsalt laulu ümiseb. Alla jõudes pööras ta minu poole, naeratas laialt ja hõikas valjult “Tere hommikust!”. Mina ühmasin vastu stiilis, et …