Ema ja naine

Aeg iseendale, et olla parem ema ja naine

AEG ISEENDALE, ET OLLA EMA JA NAINE

Minu käest küsitakse tihti, et kuidas ma jaksan korraga hallata oma ettevõtet (minu armsa Breden Kidsi “perekond” üha kasvab ja kasvab!), mitmelapselist kodust majapidamist ja seejuures säilitada ka tasakaalu ja tervet mõistust. Et kui mul on kolm last, paljunõudev töö ja abikaasa, siis kuidas tagada aeg iseendale, et olla ema ja naine ning ühendada need …

KUIDAS MINUST SAI HOMMIKUINIMENE?

SIIS KUI MA HOMMIKUINIMENE EI OLNUD… Mäletan väga hästi kahe aasta tagust 1. jaanuari hommikut, kui perega sõprade juures ööbisime. Sammusin trepist alla esimesele korrusele ja kuulsin poolel teel, kuidas sõbranna Mirjam all köögis rõõmsalt laulu ümiseb. Alla jõudes pööras ta minu poole, naeratas laialt ja hõikas valjult “Tere hommikust!”. Mina ühmasin vastu stiilis, et …