Ema ja naine

Aeg iseendale, et olla parem ema ja naine

KUIDAS MINUST SAI HOMMIKUINIMENE?

Hommikud pole mulle kunagi meeldinud. Kodus elades oli emal varuks lausa ütlemine, et Merlega ei tasu hommikuti suhelda. Ma polnud otseselt kellegi peale pahane, ent ei suutnud lihtsalt varahommikuti ennast ja oma emotsioone jagada. Kuidas siis minust hommikuinimene sai? Kohe räägin. Kui tagantjärele mõelda, oli minu hommikune turtsumine kaitsereaktsioon, minu viis öelda, et ärge suhelge, …

INTERVJUU SUPERFÄNNIGA: OLEN TÄNU BREDENILE EMANA KASVANUD

Üks asi on eelistada mõnd kaubamärki teisele, hoopis teine aga pühenduda ühele brändile niivõrd jäägitult, et juhid paarikümne tuhande pealist Facebooki gruppi, mille ainsaks jututeemaks Breden Kidsi toodang. Sellist nähtust ei saa osta ühegi raha eest, see peab siirast vaimustusest. Uurisimegi seepärast Bredeniga algusest peale kaasas käinud fenomeni ehk superfännide häälekaimalt eestvedajalt Liisi Nkondelt, mis …

Aeg iseendale, et olla parem ema ja naine

AEG ISEENDALE, ET OLLA EMA JA NAINE

Minu käest küsitakse tihti, et kuidas ma jaksan korraga hallata oma ettevõtet (minu armsa Breden Kidsi “perekond” üha kasvab ja kasvab!), mitmelapselist kodust majapidamist ja seejuures säilitada ka tasakaalu ja tervet mõistust. Et kui mul on kolm last, paljunõudev töö ja abikaasa, siis kuidas tagada aeg iseendale, et olla ema ja naine ning ühendada need …