Facebook Pixel

Blogi

 1. BREDENI MÜTS-SALL: TUUKRIMÜTSIDE UUS GENERATSIOON

  Peale seda jutuajamist hakkas mul mõte idanema. Tahtsin teada, mis on see peamine mure, mis emadel seoses tuukrimütsidega on. Lugesin erinevaid foorumeid, kus emad otsisid sobivat tuukrimütsi ning arutlesid plusside ja miinuste üle. Sain aru, et nali naljaks, aga need mütsid on paljude jaoks tõesti asendamatud. Ehk siis - emad vajavad toodet, mis oleks sama praktiline kui tuukrimüts, kuid mis ei oleks mudeliti nii kapriisne ja... 

  Loe veel...
  0
 2. RIIETUMINE, LASTEAED JA RETUUSPÜKSID

  Tahtsin lapsele pükste mis oleksid mugavad nagu retuusid ja praktilised nagu püksid. Pükse, mida ta saaks mugavalt ise jalga ja ära ning mida oleks mõnus kanda nii toas kui õues. Pükse, millel oleks pikk kandmisaeg ja mis hoiaks õues sääred soojas ning särgi sees. Ja peamine, mis lapsele meeldiksid ja mida ta ise jalga tahab panna. Sellest ideaalpildist saidki alguse...

  Loe veel...
  0
per page
Set Ascending Direction
To Top