Facebook Pixel

Blogi

 1. KUIDAS MERLE 24 TUNNI SISSE KAKS TÖÖPÄEVA JA ÜHE ÖÖUNE MAHUTAB

  Äratus.

  "Tol hommikul ärkasin 5.30 ja tegelikult see polnud minu jaoks tavapärane. Tavaliselt ma tõusen 5:10 ja see on mu teadlik valik. Ma väga naudin seda aega, kus ma olen üksinda oma mõtetega ja saan end päevaks valmis seada.”

  Loe veel...
  0
 2. 5 PÕHJUST, MIKS MERIINOVILL ON KÜLMAL AJAL PARIM

  Meriinovillased tooted on paljude jaoks talvel täiesti asendamatud, aga paljude jaoks on meriinovill veel üsna võõras materjal. Sõna "vill" meenutab midagi paksu, kohmakat ja sügelema ajavat. Siit postitusest saad teada, mis loom see meriino(vill) on? Mis teeb meriinovilla nii eriliseks? Ja miks peaks see olema lapse must have talvevarustuses? 

  Loe veel...
  0
 3. SÜGIS – MILLIST MÜTSI KANDA?

  Sellest postitusest saad väärt nõu selle kohta, milliseid materjale ja milliste temperatuuridega sügisel kasutada. Millal eelistada puuvillast mütsi ja millal valida meriinovillase voodriga tooteid? Oleme loonud tootevaliku nii, et Sul oleks väga lihtne valikut teha - piisab vaid pilgust termomeetrile. Loe täpsemalt, milliseid tooteid valida, et olla valmis sügise heitlikeks ilmadeks. Ka siis, kui sügis kestab septembrist märtsini, nagu viimased aastad näidanud on. 

  Loe veel...
  0
 4. 5 NÕUANNET KUIDAS LAPSE TERVIST TUGEVDADA

  Kui kirjutasin mõni aeg tagasi sellest, kuidas alustasin oma laste immuunsuse tugevdamisega ning milliseid märgatavaid tulemusi see andis, küsiti minu käest mitmel korral: Mis on need kõige olulisemad asjad, millest alustada? Otse ja ausalt...

  Loe veel...
  0
 5. LAPSE ÕIGESTI RIIETAMINE AITAB VÄLTIDA KÜLMETUSHAIGUSEID

  Ma lihtsalt ei suuda enam!” ahastas ta. “Just olin temaga kaks nädalat kodus. Neli päeva saime lasteaias käia ja juba jälle nina löriseb. Ebareaalne!” Teine ema vaatab talle mõistvalt otsa ja lisab midagi omalt poolt.

  Kuulsin seda vestlust mänguväljakul pealt. Tegemist on väga paljude vanemate igapäevase reaalsusega. Üks haigus teise otsa mõjutab vanemate endi tervist, rahakotti ja mis seal salata, ka omavahelisi suhteid. Pidevalt haige laps tekitab pingeid kogu peres.

  Lapse immuunsuse tugevdamisel mängivad kaasa mitmed olulised nüansid: õues käimine, toit ja stress. Sama oluline on aga ka õige riietamine. Liiga palju ei ole hea ja liiga vähe samuti mitte.“Ma lihtsalt ei suuda enam!” ütles ta ahastunult. “Just olin temaga kaks nädalat kodus. Neli päeva saime lasteaias käia ja juba jälle nina löriseb. Ebareaalne!” Teine ema vaatab talle mõistvalt otsa ja lisab midagi omalt poolt. Kuulsin seda vestlust mänguväljakul pealt, kui lapsega

  Loe veel...
  0
 6. KUIDAS VALIDA MÜTSI, MIS PÜSIB KÕRVADEL, MITTE SILMADEL?

  Lapsed kasvavad kiiresti ja seetõttu oleme harjunud ostma riideid väikese varuga. Rõivaste puhul on see väga mõistlik teguviis aga mütsi ostes samast loogikast lähtuda ei saa. Mütsi olulisim eesmärk on hoida pea ja kõrvad soojas. Kui müts on ostetud varuga, siis ei...

  Loe veel...
  0
per page
Set Ascending Direction
To Top