Facebook Pixel

Blogi

 1. KUIDAS MAASIKAD KANGALE SAID?

  “Mariann, tead, sa oskad väga hästi joonistada. Kas sa kangadisaini ei tahaks proovida?” ütles ükskord mulle Merle. See on nii hea tunne, kui head inimesed sinu ümber märkavad neid omadusi ja oskusi, mida ise poleks oodanud ega osanud arvata, et võiksin nendega hakkama saada. Iseendasse uskumine on parim väljakutse.

  Loe veel...
  0
 2. TALV - MILLIST MÜTSI KANDA?

  Praktiline ja mugav talvemüts on vajalik nii linnaskäikudel, lasteaias sõpradega hullates kui ka lumehanges talverõõme nautides. Olgu see lumehang leitud suusareisil mägedesse või kui elad piirkonnas, kus talve ja lume vahele saab võrdlusmärgi panna. Kuid milline talvemüts on parim? Õigem oleks küsida, millisest materjalist on tehtud parim talvemüts? Just sellele küsimusele leiad Sa sellest postitusest vastuse. Samuti kirjutan siin lahti, millise temperatuuriga millisest materjalist mütsi valida. Ja ka emmed-issid ja onud-tädid ei jää tähelepanuta. ;)

  Loe veel...
  0
 3. AEG ISEENDALE, ET OLLA EMA JA NAINE

  Vahel küsitakse mu käest, et kuidas sa jaksad - sul on kolm last, kiiresti kasvav ettevõte ning lisaks abikaasa (haa! :)). Sõbrad ja sõbrannad ei küsi. Nad teavad, et ma vahel ei jaksagi ja nad teavad ka seda, mida ma teen, et ma jaksan.

  Loe veel...
  0
 4. KUIDAS KULUTADA BEEBIRIIETELE POOLE VÄHEM RAHA JA SEEJUURES PAKKUDA BEEBILE VAID PARIMAT

  Beebile rõivaid valides imestab ilmselt enamus riiete hinna üle. Võiks ju arvata, et need miniatuursed kehakallistajad peaks olema odavamad, sest materjali kulub vähe. See postitus toob loodetavasti selguse, miks beebide riided on oodatust kallimad. Samuti annan näpunäiteid, kuidas oleks võimalik säästa rahakotti, kuid seejuures pakkuda beebile vaid kõrgeimat kvaliteeti. Samuti uurime, millised on need nutikad abivahendid, mida saab kasutada erinevates olukordades.

  Loe veel...
  0
 5. MIDA KÜLMAL AJAL BEEBIT RIIETADES SILMAS PIDADA?

  Lapse riietamine on vanema jaoks alati omamoodi väljakutse. Eriti just külmal ajal ja eriti just beebide riietamine. Nemad ju ei oska öelda, kas tal on külm või hoopis palav. Sellest postitusest leiad vastuse, miks liiga palju rõivakihte on kohati isegi halvem kui vähem, miks on meriino külmal ajal asendamatu just beebide garderoobis ning kuidas õige lõike ja materjaliga säästa rahakotti, loodust ja mis kõige tähtsam, oma lapse tervist? Lähtun nii oma kolme lapse kogemusest kui ka aastate jooksul kogutud infost.

  Loe veel...
  0
 6. MERIINOVEST- ABILINE TOAS, ÕUES JA HAIGUSE AJAL

  Vahel oleks vaja lapsele midagi lisaks selga panna, kas siis toas või õues, et hoida rindkere, kõht ja selg soojas. Ühe dressipluusi või pusa peale teine panna teeb lapse olemise üsna kohmakaks ja toas on teinekord üks dressipluuski liiga palju. Mida siis lapsele selga panna?

  Loe veel...
  0
per page
Set Ascending Direction
To Top