Facebook Pixel

Blogi

 1. MIKS JUST BREDENI UV-RIIDED?

  Oleme tõesti uhked, et meie tootevalikusse on lisandunud niivõrd olulised riided nagu laste UV-kaitsega rannariided. Kuidas need erinevad teistest samalaadsetest ja miks Bredeni UV-riided on unikaalsed lausa terves Euroopas? Selgitan lähemalt.

  Loe veel...
  0
 2. SUVI- MILLIST MÜTSI KANDA?

  Eesti suvi ei hiilga just stabiilse rannailmaga ning seetõttu on paratamatult vaja lapsele erinevaid mütse mitmesugusteks oludeks. Sest mis sobib soojuse ja lõõskava päikesega ei sobi tuule ja vihmaga. Eesti suvi pakub aga mõlemat ja tihti ka samal päeval.

  Loe veel...
  0
 3. KEVAD, KEVAD - MILLIST MÜTSI KANDA?

  Kevade esimesed päikesekiired ja plusskraadid võivad tekitada petlikult sooja tunde, mis esimese tuule käes kiiresti haihtub. Selleks, et sina ega su lapsed ei külmetuks, oleme kokku pannud selle ülevaatliku postituse mütside teemal.

  Loe veel...
  0
 4. KUIDAS MAASIKAD KANGALE SAID?

  “Mariann, tead, sa oskad väga hästi joonistada. Kas sa kangadisaini ei tahaks proovida?” ütles ükskord mulle Merle. See on nii hea tunne, kui head inimesed sinu ümber märkavad neid omadusi ja oskusi, mida ise poleks oodanud ega osanud arvata, et võiksin nendega hakkama saada. Iseendasse uskumine on parim väljakutse.

  Loe veel...
  0
 5. TALV - MILLIST MÜTSI KANDA?

  Praktiline ja mugav talvemüts on vajalik nii linnaskäikudel, lasteaias sõpradega hullates kui ka lumehanges talverõõme nautides. Olgu see lumehang leitud suusareisil mägedesse või kui elad piirkonnas, kus talve ja lume vahele saab võrdlusmärgi panna. Kuid milline talvemüts on parim? Õigem oleks küsida, millisest materjalist on tehtud parim talvemüts? Just sellele küsimusele leiad Sa sellest postitusest vastuse. Samuti kirjutan siin lahti, millise temperatuuriga millisest materjalist mütsi valida. Ja ka emmed-issid ja onud-tädid ei jää tähelepanuta. ;)

  Loe veel...
  0
 6. AEG ISEENDALE, ET OLLA EMA JA NAINE

  Vahel küsitakse mu käest, et kuidas sa jaksad - sul on kolm last, kiiresti kasvav ettevõte ning lisaks abikaasa (haa! :)). Sõbrad ja sõbrannad ei küsi. Nad teavad, et ma vahel ei jaksagi ja nad teavad ka seda, mida ma teen, et ma jaksan.

  Loe veel...
  0
per page
Set Ascending Direction
To Top